Unify Partner Newsletter

September 2020

We zijn verheugd dat we de volgende spannende stappen hebben gezet om Unify Office by RingCentral te lanceren in Frankrijk, Oostenrijk, België, Italië, de Ierse Republiek, Spanje en Nederland.

Unify Office stelt u, als gewaardeerde Atos Unify partners, in staat om kansen in digitale transformatie in de wereldmarkt te maximaliseren door het toevoegen van een sterke cloudcommunicatieoplossing voor uw portfolio tegen in vrijwel geen investeringskosten.

Unify Office zal de exclusieve UCaaS-oplossing zijn aangeboden via het Atos Unify Channel programma, waarbij onze resellers hun eigen waarde kunnen toevoegen.

Begin deze spannende reis naar succesvolle Cloud Business door u aan te melden voor onze Partner Webinars om meer te weten te komen (zie hieronder voor registratiegegevens) – of praat vandaag nog met uw Channel Account Manager!

Neem contact met mij op om uw ideeën te delen over wat we nog meer kunnen doen om u te helpen.

Stuart Aldridge

Stuart Aldridge
Head of Global Service Providers & Channel Sales
Email: stuart.aldridge@atos.net
Tel: +44 (0) 7970124565

Nieuws

Unify Office is gelanceerd!

We hebben de volgende veelbelovende stappen gezet om Unify Office by RingCentral te lanceren in Frankrijk, Oostenrijk, België, Italië, de Ierse Republiek, Spanje en Nederland. Alle details van Unify Office staan nu op onze nieuwe website: www.unifyoffice.com

Dit is een belangrijke aankondiging voor Atos Unify en onze partnergemeenschap. We hebben nu de drie pijler strategie die we eind vorig jaar hebben ontwikkeld, gerealiseerd. We hebben genoeg content voor u om te lezen en delen en nodigen u uit om die door te nemen.

U vindt alle productinformatie in het Engels en Frans op de Atos Unify Partner Portal hier.

U kunt RingCentral’s perspectief op de lancering in het Engels hier lezen, of in het Frans hier.

Deel onze trailer video via uw social media kanalen vanaf hier – voeg de hashtag #UnifyOffice toe.

Unify Office Webinars

Unify Office van RingCentral zal hoofdzakelijk beschikbaar zijn bij Atos Unify Distributeurs in een broker-model – vaak aangeduid als agent-model – dat aantrekkelijke terugkerende inkomstenstromen en servicemogelijkheden voor u oplevert!

Wij zijn ervan overtuigd dat dit laagdrempelige en goedkope instapmodel u zal helpen om snel aan de slag te gaan. Er is nog nooit een beter moment geweest om te beginnen met de cloud. Veel klanten zijn hun behoeften aan het herevalueren na snelle beslissingen aan het begin van de pandemie, en beginnen nu met het plannen van de langere termijn.

Kom naar onze Engels- en Duitstalige Partner Webinars voor meer informatie.

 Engels:

 • 21 sept. @ 15:00 uur BST – Waarom u partner zou moeten worden voor Unify Office
 •  23 sept @ 15:00 uur BST – Een demontratie van dit toonaangevende UCaaS Platform
 •  25 sept @ 15:00uur BST – Het Channel programma voor Unify Office

 Schrijf u hier in voor Engelse webinars.

 Duits:

 • 22 sept @ 14:00 uur CET – Waarom u partner zou moeten worden voor Unify Office
 • 24 sept @ 10:00 uur CET – Een demonstratie van dit toonaangevende UCaaS Platform
 • 28 sept @ 14:00 uur CET – Het Channel programma voor Unify Office

  Schrijf u hier in voor Duitse webinars.


Tools

Nieuwe Partner Marketingfonds Portal

Ons nieuwe MDF portaal is live en partners die hiervoor in aanmerking komen, hebben nu login-gegevens ontvangen. Als u geen inloggegevens hebt ontvangen en u vindt dat u toegang moet hebben, neem dan contact op met de helpdesk: atosmdf@e2open.com

Nieuwe Partner MDF Portal
https://mdf.e2open.com/#/login
username format<gebruikers e-mail adres>
password: gebruik de “Forgot?” optie om uw wachtwoord te resetten

Partner actie

Gebruikers met “partner admin” status worden verzocht om via “My Tasks” op het dashboard op de homepage (https://mdf.e2open.com/#/login) de algemene voorwaarden te accepteren en uw bankgegevens in te voeren.

Betalingen kunnen pas worden verwerkt als uw bankgegevens zijn ingevoerd en gevalideerd en als de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd.

Partner Webinar

Mocht u onze partner webinars hebben gemist, dan zijn de opnames nu beschikbaar. Ze duren ongeveer 1 uur en geven een overzicht en een demo van de nieuwe portal, inclusief hoe u activiteiten kunt aanvragen en claims kunt indienen. Bekijk de opnames via onderstaande links.


Merk Update

Veranderingen in onze Visuele Identiteit en Merk

U hebt inmiddels de nieuwe visuele vormgeving van onze website en sociale kanalen kunnen zien, die onze evoluerende strategische focus op brede oplossingen voor telewerken en onze sleutelrol binnen de Atos-oplossingenportefeuille weerspiegelen.

Deze korte video en blog geven een beeld van het achtergrondverhaal van onze geëvolueerde positionering.

De belangrijkste digitale middelen zijn geüpdatet en zullen verder worden geactualiseerd om ze in lijn te brengen met onze nieuwe look – kijk op de website voor meer informatie. En na verloop van tijd, als onderdeel van hun normale verversingscycli, zullen voorraad, assets, tools, hardware en software worden herzien om ze in lijn te brengen met deze visuele identiteit. Er zal echter geen gedwongen productvervanging plaatsvinden en merkproducten zullen niet verouderd raken of geruild hoeven te worden.

Als onderdeel van dit proces wilt u natuurlijk wel aansluiten bij de visuele identiteit binnen uw websites, sociale netwerken, demonstratieruimtes etc. en daarom hebben we de volgende assets beschikbaar gesteld binnen de partner portal:

Ons doel is dat onze partners zich in de resterende maanden van 2020 aanpassen aan het nieuwe visuele uiterlijk. We zullen vanaf begin 2021 deelnamecriteria rond het nieuwe merk in ons partnerprogramma opnemen.


Product Update

Atos Unify OpenScape UC V10R1 is nu beschikbaar

Nu OpenScape UC V10R1 algemeen beschikbaar is, heeft u extra mogelijkheden om uw klanten aan te bieden. De versie release is beschikbaar vanaf 14 augustus 2020 en biedt verbeterde betrouwbaarheid, een aantal gebruiksverbeteringen zoals UC client support voor macOS, Linux en Windows via WebRTC, Guest Access voor conferenties en verbeterde integratiemogelijkheden met Microsoft Teams om de productiviteit en operationele efficiëntie te verhogen.

Wat is er nieuw bij OpenScape UC V10R1?

 • Het bereiken van een bredere klantenkring
  • UC client support voor macOS, Linux en Windows
  • Geïntegreerde WebRTC-functionaliteit (via ingebouwde softphone)
  • Conferentie met WebRTC Guest Access
  • Verhoogde WebRTC schaalbaarheid (1e stap) met tot 800 gelijktijdige/maximale gebruikers op één Atos Unify OpenScape Media Server.
 • OpenScape UC integratie in Microsoft-teams (1e stap)
  • OpenScape UC webclient geïntegreerd in de toepassing van Microsoft-teams
  • Een geïntegreerde TAB stelt gebruikers in staat om via de bestaande OpenScape infrastructuur te bellen
  • Gebruik van de voorkeursinstellingen van OpenScape UC
  • Integratie stelt gebruikers in staat om gesprekken te voeren door het nummer (E.164 of intern nummer), de UC contactlijst en de bedrijfslijst in te voeren
  • Geen Microsoft 365 E5 of E3+telefoonsysteemlicenties vereist
  • Investeringsbescherming voor bestaande OpenScape-infrastructuur

 

Meer informatie nodig?

Neem voor meer informatie en bijgewerkt materiaal contact op met uw Channel Account Manager, of klik hier.


CONNECT Anytime & Anywhere – met gecertificeerde zekerheid!

Uw alles-in-één oplossing voor online support.

Toegang op afstand tot computers en apparaten is niet alleen nuttig voor de IT-ondersteuning van een klant; hun klantenservice profiteert ook van ondersteuning op afstand. Lange uitleg en misverstanden via e-mail en telefoon behoren nu definitief tot het verleden.

Met Atos Unify OpenScape Web Collaboration is één enkele klik voor een gebruiker voldoende om de supportdesk van uw klant in contact te brengen met zijn of haar computer/apparaat.

Met meer medewerkers die op afstand werken, hebben we wereldwijd veel interesse gezien, wat ons een uitgelezen kans biedt om ons bereik te verbreden en alle verkoopkansen te maximaliseren. De verkoop is met meer dan 30% gestegen, wat een positieve indicatie is dat er een sterke vraag is.

De markt voor toegang op afstand is een miljardenmarkt en zal naar verwachting met minstens 15% groeien op jaarbasis.

De product roadmap bevat nu functies en functionaliteit zoals API’s voor een diepere integratie in de workflows van de klant en aanzienlijke veranderingen in de GUI. Met alle productfuncties die Atos Unify OpenScape Web Collaboration te bieden heeft, kan deze wereldwijde oplossing de Cloud-strategie van uw klanten echt ondersteunen; met flexibele betalingsopties, de mogelijkheid tot white label EN met aantrekkelijke prijzen, waardoor dit een zeer verkoopbare en concurrerende oplossing is.

Het is niet alleen concurrerend, maar u kunt het uw klanten zelfs 3 maanden GRATIS aanbieden – bezoek de website van Unify.com voor informatie: https://staging2.unify.com/en/solutions/applications/web-collaboration-free-trial.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sven Oudkerk, Global Sales lead voor Atos Unify OpenScape Web Collaboration, of spreek met uw Distributeur of Channel Account Manager.


Promo’s

De volgende Sales Promotions eindigen op 30 september 2020:

 • Software Support Promotie voor LE Solutions Act!Now – breng verlopen OpenScape LE Solutions terug onder Software Support, tegen 10% van de jaarlijkse Software Support kosten!
 • OpenScape Business Software Support Reinstatement Promotie 2020 – breng de verlopen OpenScape Business systemen terug onder Software Support met onze speciale promotie die 68% korting op de prijs van de reinstatement licentie biedt.
 • Disti Promotie – Future Ready Devices (Q3) – biedt klanten de mogelijkheid om te investeren in een soft client, de nieuwe CP100 apparaten als goedkope instap, of om aangesloten te blijven en over te stappen op CP200T/CP400T.

Meer informatie


Succes Verhaal

Een future-proof communicatieoplossing voor UNTHA Shredding Technology GmbH, de betrouwbare specialist op het gebied van shreddertechnologie.

 

UNTHA Shredding Technology GmbH

UNTHA is een internationaal bedrijf in de buurt van Salzburg, Oostenrijk, en is een wereldleider op het gebied van versnipperingstechnologie. Om het personeel te helpen efficiënter te werken en klanten een betere service te bieden, was op het hoofdkantoor een betrouwbare, toekomstbestendige en storingsbestendige communicatieoplossing nodig. Ze kozen OpenScape Business X8.

Lees meer

Let op: u moet ingelogd zijn op de Partner Portal) om toegang te krijgen tot enkele artikelen en bronnen.