Unify Partner Newsletter

October 2019

NIEUWS

Product & Services Updates

Atos opent eerste lab voor kunstmatige intelligentie in Duitsland

Atos CEO en voorzitter Thierry Breton opende officieel Atos’ eerste kunstmatige intelligentie (AI) laboratorium in München, waar Atos zakelijke oplossingen zal ontwikkelen voor klanten, gebruikmakend van AI en andere geavanceerde technologieën. Het Duitse AI-lab maakt deel uit van Atos’ wereldwijde AI-netwerk als onderdeel van zijn partnerschap met Google Cloud en is gericht op bedrijven en organisaties die het gebruik van AI in hun bedrijf willen promoten en ontwikkelen. In het lab biedt Atos klanten en partners inzicht in de digitale toekomst van de economie door verschillende use cases.

Lees hier meer


Vernieuwde Unify Sales Certification Training

De Unify Sales certificeringstraining is vernieuwd, bijgewerkt en is LIVE vanaf 1 november 2019.

Deze update zal onze huidige MKB- en Large Enterprise cursussen samenvoegen tot één verkoop certificeringstraining, die ons volledige portfolio beslaat. Het doel is om het certificeringsproces te vereenvoudigen en te stroomlijnen en het voor onze gewaardeerde partners gemakkelijker te maken om onze oplossingen te verkopen.

De nieuwe training bevat actuele informatie over OpenScape Business, OpenScape Voice (OpenScape Enterprise en OpenScape 4000), OpenScape Contact Center, OpenScape Cloud en Circuit. De cursus duurt ongeveer 2,5 uur plus een test van 30 vragen, waarvoor u moet slagen, om de certificering te behalen. Een gedetailleerde studiegids zal worden verstrekt om u te helpen bij het afleggen van uw examen.

Zodra u de training Sales Certification hebt afgerond, kwalificeert u zich om Unify-oplossingen via het Partnerprogramma aan te bieden en te verkopen. Het sales certificaat blijft 2 jaar geldig en moet daarna worden verlengd.

Als u een geldig verkoopscertificaat hebt dat tussen 1 augustus 2019 en 31 december 2019 verloopt, wordt dit automatisch verlengd tot 31 december 2019. U moet dan de nieuwe certificatiecursus voltooien en de test tussen 1 november en 31 december met goed gevolg afleggen om opnieuw gecertificeerd te worden. Toegang tot de cursus en de test wordt door de Unify Academy verstrekt onder cursusnummer STI 111. De Unify Academy biedt je toegang tot de cursus en de test onder cursusnummer STI 111.

Neem voor vragen contact op met uw lokale Unify Channel Account Manager.


Marketing Updates

Word ambassadeur op Digital Envoy

De komende maanden zult u veel te horen krijgen over social media! Waarom? Omdat het steeds belangrijker wordt in onze marketing toolkit. We zijn voortdurend op zoek naar reviews bij het kopen van producten – u, als onderdeel van dat verkoopproces, wordt opgezocht, op LinkedIn, en op Twitter. Dit is belangrijk omdat we ons allemaal moeten realiseren dat niet alleen ons bedrijfsaccount van belang is – we moeten ook zelf ambassadeurs zijn van onze producten en diensten op social media.

Een van de geweldige tools die hierbij kunnen helpen is Digital Envoy. Niet alleen heeft het links naar onze Facebook, Twitter en LinkedIn berichten (u koppelt uw accounts zodat u gemakkelijk kunt delen wat u wilt), er zijn ook discussies over onderwerpen en uitdagingen om aan mee te doen – een plek waar u goede klantverhalen kunt aanbieden die u kunt vertalen naar case studies. Digital Envoy is “gamified” – u krijgt punten voor alles wat u doet, en we willen deze gaan belonen met prijzen, dus maak er nu kennis mee!

Probeer het hier


Ontmoet het team

Elke maand stellen we een lid van ons team aan u voor, zodat u de juiste contacten krijgt en de experts leert kennen!

Deze maand ontmoeten we Etien. Etien Yanev is UCC Head of Customer Advocacy en beheerder van de advocacy tool Digital Envoy. Hij is de perfecte persoon om mee te praten als u een klantreferentie hebt of om uitdagingen voor te stellen voor Digital Envoy! Etien is ook docent digitale marketing aan universiteiten en houdt zich graag bezig met discussies over digitale onderwerpen. Zijn ware passie is videogaming, en hij bereidt zich nu voor om deel uit te maken van het Bulgaarse nationale team voor het eerste EURO 2020 voetbalkampioenschap in elektronische sporten.


Partner activiteit van de maand

Elke maand willen we het werk dat u doet waarderen en deze maand willen we een speciale vermelding geven aan Sievers Group. Zij hebben een videocartoon gemaakt waarin Circuit als een moderne en effectieve manier van communiceren met medewerkers wordt neergezet, ook al werken ze op verschillende locaties.

Als u MDF heeft dat u nog niet heeft besteed, is dit misschien een idee, – of anders een video case study.

Bekijk de video hier (de video is in het Duits, maar zelfs als u geen Duits spreekt nog steeds de moeite waard om te bekijken en een indruk te krijgen).


Social media challenge

De zomer is voor sommigen bijna ten einde, voor anderen begint hij pas. Waar is uw ideale plek om te werken als de zon schijnt? Plaats een foto op Twitter en tag @unifyco om mee te doen. Vind hieronder wat inspiratie:

https://twitter.com/UnifyCo/status/1173517913325805568
https://twitter.com/UnifyCo/status/1171036052062199809
https://www.instagram.com/p/B21d2YhBtCE/


NIEUWE overzichtsbrochure Unify

Met trots presenteren wij u een gloednieuwe overzichtsbrochure voor onze Unify oplossingen. Gebruik deze als bronmateriaal en informatiepakket voor klanten.

Download hier.Aanmelden voor Partner SalesConnect

Partner SalesConnect is een Circuit conversatie gewijd aan ons wereldwijde partnernetwerk met het specifieke doel om onze partners in staat te stellen deals te winnen met Unify-oplossingen, door het ontwikkelen van sterkere relaties tussen Unify en onze partners en door het leveren van de nieuwste verkoop- en productupdates, initiatieven, promoties en berichten.

Als u nog geen lid bent van de ‘Partner SalesConnect’ Circuit community, registreer u dan nu! Om toegang te krijgen tot de webinars moet u een Circuit account hebben en geregistreerd zijn via de Partner Portal. Hier vindt u ook een link om een circuitaccount aan te vragen als u zich in een land bevindt waar Circuit nog niet beschikbaar is – daarvoor hebben we speciale voorzieningen getroffen.

Circuit gaat over communities en gesprekken. U hoeft niet te wachten op de maandelijkse telefoongesprekken – u kunt op elk gewenst moment vragen stellen, informatie delen en in gesprek gaan met onze deskundigen. Graag tot ziens!


Blogs

Vier ervaringen uit een jaar van werken op afstand

Rebecca Ellis, Atos’ Global Channel Communications and Events Manager, deelt haar inzichten in succesvol werken op afstand na een jaar van fulltime thuiswerken. De overgang van kantoor naar thuiswerker kan moeilijk zijn, maar een afgebakende werkruimte, nabijgelegen coffeeshops of wi-fi zones om naartoe te ontsnappen en het onderhouden van persoonlijke relaties met collega’s maken de overgang soepeler en productiever.

Lees hier meer


Success Stories

St Francois County joint communications

St. Francois County Joint Communications, een communicatiecentrum op het platteland van Zuidoost-Missouri moest een verouderd analoog systeem vervangen. Het centrum had een oplossing nodig die kon voldoen aan de huidige normen voor call delivery, inclusief betere ondersteuning voor draadloze bellers, en dat snel aan veranderende vereisten kon worden aangepast. St. Francois County werd het eerste bedrijf in de VS om Atos’ Open Scape First Response systeem en netwerkservices te implementeren. OpenScape First Response past veranderingen in communicatietechnologieën aan om resources te optimaliseren, responstijden te verkorten en de betrouwbaarheid te verbeteren. Lees de volledige casestudy hier.

 


Voice Platform case studies

We weten allemaal dat een succesverhaal u kan helpen om een potentiële klant te laten zien hoe u zijn bedrijf kunt transformeren-het is een tastbare manier om de resultaten te zien die ze kunnen bereiken door met u samen te werken. Als u op zoek bent naar een succesverhaal dat past bij een bepaalde oplossing, ze zijn allemaal te vinden op onze website.

Deze maand besteden we aandacht aan een paar succesverhalen over Voice Platforms:

  • Universiteit van Wenen – de Universiteit van Wenen is de grootste en bekendste Universiteit in Oostenrijk en wilde het oude legacy-systeem vervangen, met een complete UC-oplossing voor 7.000 tot 10.000 eindgebruikers. De Universiteit heeft nu een state-of-the-art IP-communicatiesysteem dat werd uitgerold op een flexibele, modulaire manier – een korte video vat over het werk dat gedaan is samen – geweldige content om te delen op uw sociale mediakanalen.
  • CADCON – Technology Solutions Provider CADCON heeft een team van meer dan 500 ingenieurs en specialisten die op vele locaties werken. Om de snelle groei te ondersteunen en vitale communicatiemogelijkheden voor hun teams te bieden, vertrouwt het bedrijf op OpenScape Voice van Unify, ondersteund door zijn ervaren Solution Partner PTC Telecom.
  • Schloss Fuschl – De communicatie-infrastructuur van Schloss Fuschl, een luxe resort & spa, had een innovatieve upgrade nodig. Unify en MEHOKO Meinhart & heldele GmbH waren samen in staat om dit te transformeren zodat gasten, zowel op de golfbaan of in de spa, snel op het Internet kunnen komen en kunnen bellen met IP-technologie.

Wat te doen met een goed klantverhaal/referentie?

Tegenwoordig zijn mensen meer dan ooit op zoek naar goede recensies. Of u nu zoekt naar een paar gympen of een service, u wilt weten dat u in bekwame handen bent bij een vertrouwde leverancier. De beste manier om dit te doen is door middel van beoordelingen – en in de B2B-industrie zijn dat referentie-sites en klantverhalen. Dus heeft u een aantal gelukkige klanten, maar geen tijd om iets te creëren? Of weet u niet hoe dit aan te pakken? Wij kunnen helpen.

  1. U heeft een aantal potentiële casestudy-kandidaten
    Neem contact op – samen identificeren we de elementen die een goed verhaal maken. We kunnen vervolgens met u en de klant samenwerken om mooie quotes op te tekenen en het verhaal te schrrijven Daarna helpen we om de content te gebruiken, onder andere op social media. Neem contact op met Etien.Yanev@atos.net.
  2. U heeft al (door de klant goedgekeurde) content
    Dat is een goed begin! We kunnen u helpen om het juiste medium te gebruiken voor uw case study. Dat kan een video-casestudy zijn, of een Upshot artikel, of een ander geschreven stuk. Neem contact op met Etien.Yanev@atos.net.


Events

Heeft u onze Marketing Hub webinar – Let’s get Social – gemist?

Op 15 oktober organiseerden we een webinar over waarom het verbeteren van de aanwezigheid van uw bedrijf op sociale mediakanalen u kan helpen bij de verkoop en het verbeteren van uw profiel.

Rebecca Ellis, onze Global Channel Communications & Events Manager, gaf tips over hoe u uw LinkedIn-profiel op peil kunt krijgen en hoe u het kunt gebruiken voor klantenonderzoek en het betrekken van prospects.

Vervolgens herinnerde Iliyana Genova, hoofd Global Social Media, ons aan de snelle en eenvoudige manieren om actief te worden op alle sociale mediakanalen gebruik makend van diverse hulpmiddelen die we bieden.

Als u de sessie hebt gemist, geen zorgen, we hebben de opname en de dia’s in onze Circuit Marketing Hub conversatie gedeeld. Als u geen deel uitmaakt van de Marketing Hub-community en dat wel wilt, stuur ons dan een email us hier.


Contact Center events

We zijn aanwezig op een aantal contact center evenementen in de komende maanden – blijf op de hoogte via sociale media -, en als u in uw regio bent, kom dan naar ons toe!

U vindt ons op stand F03 op het CRM Event in Cannes op 6 en 7 november.

We zijn ook bij de Contact Center Roadshow in Illinois op 14 november.


Save date for Global Partner Business Update

Misschien heeft u al eerder een van onze driemaandelijkse partner business updates bijgewoond – dan weet u hoe belangrijk ze zijn. Deze webinars zijn de beste manier om te horen wat er gaande is in de wereld van Unify & Atos. Ons executive team informeert u over product updates, de strategie is voor het komende jaar en promoties. Wij sturen nog een uitnodiging, maar zet nu vast in uw agenda: 26 november, 10:00 – 11:00 uur (BST). De sessie zal worden opgenomen voor diegenen die niet aanwezig kunnen zijn en zal achteraf worden gedeeld.