Unify Partner Newsletter

November 2019

NIEUWS

BLOG

NIEUW Partner Program Sales Certification Training

In het streven van Atos om de ontwikkeling en groei van Unify Channel Partners te ondersteunen, hebben we het genoegen om de NEW Partner Program Sales Certification Training STI-611 te lanceren, beschikbaar via de Unify Academy vanaf 1 november 2019. Deze vervangt STI-110 en STI-310 & STI-510. Deze nieuwe training is opnieuw ontworpen met u, onze partners, in gedachten, om u in staat te stellen om Unify oplossingen eenvoudig te offreren en te verkopen – met meer nadruk op zakelijke drijfveren, opportuniteiten en verkoopscenario’s – om te kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de hedendaagse klant.

Voor meer informatie over de modules bezoek de Partner Portal.


MARKETING UPDATES

NIEUWE UCC content

Wij hebben een aantal nieuwe content materialen en interessante feiten over UCC: een paar van onze grootste succesverhalen en interessante productinformatie. U vindt een presentatie en een korte video – deze kunt u intern gebruiken om uw bedrijf te informeren over wat we doen, en met klanten om onze expertise en ervaring te tonen.

Bekijk de presentatie hier en de video here


NIEUWE digitale marketing content

Voorheen waren veel van onze marketingcampagnes gericht op e-mail nurture campagnes en telemarketing. Nu GDPR-compliancy steeds belangrijker wordt, moeten we meer gebruik maken van digitale tools, die ons in staat stellen om ons op meer dan alleen onze geabonneerde mailinglijst te richten. Daarom leveren we u een aantal nieuwe materialen – digitale advertenties en digitale landingspagina’s waarmee u het Unify-portfolio kunt promoten.

Het eerste van deze nieuwe materialen – Team Collaboration – is te vinden in het Digital Channel Campaign Centre.

In dit pakket vindt u 4 digitale advertenties in 2 groottes en de content voor een landingspagina – alle ontworpen om te co-branden. Promoot de oplossingen onder uw potentiële klanten via de digitale advertenties (ofwel als betaalde advertenties, ofwel als content voor uw communicatiekanalen) en link de advertenties aan de landingspagina. De landingspagina belicht de oplossing en u kunt uw eigen contactgegevens invoeren om prospecten aan te moedigen contact met u op te nemen om meer te weten te komen.

Om uit te vinden hoe ze deze nieuwe content kunnen gebruiken en om er toegang toe te krijgen, kunt u terecht op de Partner Portal


Ontmoet het team


Deze maand: ontmoet Meenu. Meenu Raje is de UCC Global Marketing leider voor META, APAC en Rusland – uw aanspreekpunt voor alle regionale marketing behoeften in deze regio’s. Zij is de perfecte persoon om mee te praten als u uw marketinginitiatieven strategisch wilt inzetten, als u toegang nodig heeft tot diverse lokale middelen, promoties en bundels, of als u ondersteuning wilt bij de uitvoering van met MDF betaalde activiteiten. Zij heeft een sterke distributie achtergrond en kan u ondersteunen bij het bedenken van diverse aanvullende verkoopactiviteiten om cross-sell mogelijkheden te stimuleren. Meenu is momenteel bezig met het versterken van haar vaardigheden op het gebied van sociale betrokkenheid om meer digitale betrokkenheid in onze partnergemeenschap te stimuleren.


SUCCESS STORIES

Luna Calzados

Unify en officiële partner TELEFON RAD consolideren en stroomlijnen de communicatie-infrastructuur van Luna Calzados – waarmee kosten en complexiteit worden verminderd en tegelijkertijd de klantenservice en de samenwerking tussen de medewerkers wordt verbeterd. Na een analyse van de behoeften en gebruikersprofielen werd het bedrijf een implementatiemodel voorgesteld dat gebaseerd is op een geconsolideerd platform op het hoofdkantoor dat spraakdiensten levert in het hele netwerk van hun winkels. Het OpenScape Business platform werd geïmplementeerd, waarmee de gebruiker een geavanceerde communicatieoplossing kreeg.

Om de volledige case study te lezen, bezoek onze website

Digitale dilemma’s oplossen

De digitale revolutie die ons leven als consument al heeft veranderd, is bezig alle sectoren van het bedrijfsleven ingrijpend te veranderen. De gevolgen hiervan zullen echter groter zijn, omdat ze de aard van de bedrijfsprocessen die we al decennia lang gebruiken, raken.

Wat zijn dan de kansen en uitdagingen die voortvloeien uit de voortdurende digitale revolutie in ons beroeps- en privéleven?

Lees dit rapport voor Atos’ toekomstvisie en beschrijvingen van een aantal specifieke terreinen van ontregeling en ondernemingspotentieel – download hier


EVENTS

Global Business Partner Update

Schuif aan bij het UCC leiderschapsteam op 26 november 2019, 10.00 uur GMT / 11.00 uur CET, voor een business update en blik naar de toekomst.

Verwacht een welkom van Head of UCC Robert Vassoyan, product updates van Luiz Domingos – met een aantal spannende nieuwtjes over de langverwachte Circuit Spaces – en Simon Skellon zal praten over onze voortdurende plannen om het het makkelijker voor u te maken om zaken te doen, en zal ook onze mondiale promo’s delen.

Sla de datum here op

 


Succesvolle partnerconferentie in Bakoe met top India Channel Partners

De India Partner Conference werd op 18 oktober in Bakoe met de deelname van 25 partners uit heel India succesvol afgesloten. Neville Smith, Head of UCC Azië, richtte zich via Circuit tot de partners en gaf het woord daarna aan Narayanaswamy G, Country Manager, UCC Channels, India. Het team sprak over onze collaboration, solution en sector positionering alvorens de toekomst te bespreken; het leiderschapsteam benadrukte de voordelen van Atos’ brede technologische expertise, allianties, mondiale marktaanwezigheid en sterk channel programma.

Veel dank aan al onze partners die hebben deelgenomen! Tijdens het evenement hebben we onze partners geroemd met een awardceremonie – we zijn trots om de volgende winnaars bekend te kunnen maken:

Ramp-Up Partner van Azië: Inflow Technologies Pvt Ltd
Consistente partner van het jaar: Gurusons Communications Pvt Ltd
Opkomende partner van het jaar: Exato Technologies
Rising Star Partner: Intellicon Private Limited

Bekijk hier de foto’s hier


Digital Workplace aanbod gepresenteerd op GITEX 2019

Unify, het merk Atos voor communicatie- en samenwerkingsoplossingen, nam onlangs deel aan de GITEX Technology Week 2019 van 6 tot 10 oktober in Dubai. Het team demonstreerde klanten in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Zuid-Azië hoe u uw digitale werkplek kunt transformeren met behulp van communicatie- en samenwerkingstechnologieën.

Lees meer over het evenement en bekijk de foto’s hier


Verdubbel uw kansen op CEO akkoord – Contact Center Masterclass

Voor degenen onder u die contactcenters verkopen, zorg ervoor dat u dit webinar van SJS Solutions niet mist. De sessie geeft u nieuwe ideeën voor het creëren van contactcenter marketingcampagnes, manieren om uw contactcenter-verkoopcyclus te verkorten en geeft u toegang tot demo’s en content om uw voorstellen voor contactcenters te helpen verbeteren.

Luister herenaar de opname