Unify Partner Newsletter

Juni 2020

Stuart Aldridge
Head of Global Service Providers & Channel Sales
Email: stuart.aldridge@atos.net
Tel: +44 (0) 7970124565

Deze maand wil ik me focussen op twee belangrijke domeinen.

Ten eerste, u. U, onze partners zijn uiterst belangrijk voor ons. De channel business vertegenwoordigt een belangrijke route naar de markt voor Atos – bijna 290 miljoen euro in 2019 – dus van ons allemaal, dank u wel. Maar dat kan nog steeds groeien en de portefeuille zoals u die nu is, kunnen we uitbreiden om ons groeipotentieel te vergroten met een veel bredere portefeuille, inclusief Cloud en de veel bredere Atos-portefeuille.for

Ten tweede wil ik, terwijl ik de juiste teams, de juiste programma’s en de juiste tools samenbreng om u te geven wat u nodig hebt om te slagen, een aantal van mijn vele prioriteiten voor het channel onder de aandacht brengen. Zo is er een nieuw Partner Relationship Management (PRM)-systeem – een van de grootste channel transformatieprojecten voor ons – dat onze ecosysteem van tools voor channelrelaties zal vervangen. Een grote investering, maar ook een belangrijke toewijding aan onze channel business.

Voor mij is het ook erg belangrijk om te zorgen voor het gemak waarmee we samen zaken kunnen doen, en voor gezamenlijke successen en groei. Onze tools moeten u ondersteunen, onze prijsoplossingen moeten u helpen en sturen en dit staat bovenaan mijn prioriteitenlijstje.

Neem contact met mij op om uw ideeën te delen over wat we op dit moment nog meer kunnen doen om u te helpen.


News

Tools

Quarterly Business Update

Als u onze laatste “Global Partner Business Update” op 9 juni 2020 hebt gemist, moet u zeker naar de opname luisteren!

Robert Vassoyan, Head of Atos Unify, bedankte al onze partners voor hun ongelooflijke inzet en steun die ze de afgelopen maanden aan hun klanten hebben gegeven, en legde uit waarom Atos Unify zeer goed gepositioneerd is om sterker uit de post-Covid periode te voorschijn te komen.

Terwijl Simon Skellon, Chief Sales Officer, uitlegde hoe we onszelf ‘operationaliseren’ om de toekomstige uitdagingen aan te gaan, sprak Mark Smith, onze CMO, over een aantal onderzoeken en activiteiten van Atos Unify om te kijken hoe het ‘nieuwe normaal’ eruit zou kunnen zien en ons Future Ready programma.

Stuart Aldridge, Head of Channel Sales, gaf het huidige UCC Channel Landschap weer en schetste zijn 6 belangrijkste prioriteiten voor het global channel.

Luiz Domingos, CTO & SVP van Unify Product House nam ons mee door onze evoluerende product portfolio strategie, en Heidi Ganser-Muhs belichtte onze nieuwste programma’s en promoties.

Zowel de slides als de opname vindt u hier.


Drie nieuwe tools voor uw Future Ready klantgesprekken

We zijn verheugd om drie nieuwe tools met u te delen om uw klanten te begeleiden bij de volgende fasen in hun werkomgeving & samenwerking set-up.

  1. Gebruik deze Speaking Points Deck om uw klantendiscussie te structureren.
  2. Gebruik deze 4 minuten durende video, die een overzicht geeft van het deck als onderdeel van uw klantinteractie en om uw gesprek op te zetten.
  3. Gebruik deze blogpost als een follow-up asset of als de klant meer details wil na de video.

Geef ons uw feedback en laat ons weten hoe de reacties van uw klante.n zijn


Groeien in de Cloud! Doe mee met ons UCaaS Early Adopter Programma!

Waarom? Het is een extra commerciële kans voor u zonder investeringskosten, zeer snelle doorlooptijden en snelle omzetstromen.

Doe mee met deze geweldige kans om te groeien in de Cloud. RingCentral en Nice InContact zijn echte leiders in hun gebied. De oplossingen krijgen uitstekende feedback van klanten, de pijplijn groeit snel en u kunt uw eigen diensten rond het UCaaS-aanbod aanbieden.

Mis het niet. Sluit u aan bij de 60 partners die zich al hebben geregistreerd voor ons Cloud Early Adopter Programma. Lees hier meer

Success Story

Modernisering van het communicatiesysteem

JSC Georgian State Electrosystem koos voor InfoTel om een nieuwe generatie telecommunicatieoplossing te leveren en te implementeren – een modern, fail-safe unified communications platform dat gebruik maakt van Atos Unify OpenScape Voice en Atos Unify OpenScape Contact Center Enterprise.

Lees meer

Training

OpenScape Contact Center: Top Tips & Tricks

We zetten onze reeks korte video’s voort om u en uw klanten te helpen de krachtige mogelijkheden van OpenScape Contact Center beter te benutten.
In deze twee nieuwe video’s van Unify’s Contact Center expert, Jane Jellema, kunt u een overzicht en stap-voor-stap tutorial bekijken op twee belangrijke gebieden:

Video 1: Klik hier om een stap-voor-stap tutorial over OpenScape Contact Center V10 Recording te bekijken.

Video 2: Klik hier om de Web RTC Integrated Softphone te bekijken en leren kennen.


Binnenkort: een nieuw Partner Relationship Management (PRM) oplossing om uw bedrijf te versterken

Er wordt gewerkt aan een nieuw Atos Unify-project voor de implementatie van een Partner Relationship Management (PRM) platform. Dit zal veel van onze huidige systemen en tools vervangen door één volledig geïntegreerd systeem, waardoor u één enkele, moderne, gebruiksvriendelijke interface krijgt, die aanzienlijke extra mogelijkheden biedt, ontworpen om het voor u veel gemakkelijker te maken om met ons samen te werken en om u te helpen bij de verkoop van UCC-producten en -oplossingen.

De nieuwe PRM-oplossing, die aan het einde van dit jaar zal worden geleverd, zal u ook voorzien van een complete suite van krachtige marketingtools, die ons huidige Digital Channel-platform zullen vervangen en verbeteren.

Het is dan ook zeer ongelukkig moment dat een ander bedrijf de Digital Channel-functionaliteit van onze huidige leverancier heeft overgenomen, waardoor Digital Channel vanaf 30 juni 2020 niet meer beschikbaar zal zijn. Om de hinder voor onze gebruikers van Digital Channel tot een minimum te beperken, werken we aan een oplossing om de kloof te overbruggen tot de PRM-oplossing live gaat.

Meer informatie volgt binnenkort.


Nieuwe MDF-portal

We upgraden onze Partner Marketing Fund (MDF) portal naar een nieuw, verbeterd, enkelvoudig platform, dat uitgebreidere functies en service zal leveren.

Onze provider, Birch Worldwide, is nu eigendom van E2open, die het programma voor ons zal blijven hosten en beheren. Een nieuwe Helpdesk is al live en kan worden gecontacteerd via atosmdf@e2open.com.

De nieuwe portal zal op 10 augustus 2020 van start gaan, en actieve gebruikers zullen op of voor deze datum een e-mail ontvangen met hun nieuwe inloggegevens voor de portal. De bestaande portal zal beschikbaar blijven om aanvragen en claims af te sluiten tot het einde van de dag op 24 juli 2020. We vragen onze partners dus om zoveel mogelijk af te sluiten voor 24 juli en te wachten op de hun nieuwe inlogggevens voor de nieuwe portal voordat ze nieuwe activiteiten/claims indienen.

Tussen 25 juli 2020 en de startdatum van 10 augustus 2020 zullen er geen funds verlopen en er zal ook een standaard geldigheidsduur van 6 maanden zijn op de saldi die naar de nieuwe portal worden overgemaakt. Alle openstaande Claimed/Incomplete of Held activiteiten, jonger dan 12 maanden oud, zullen voor u worden gemigreerd naar de nieuwe portal, maar alle andere open activiteiten (awaiting approval/approved/claimable), zullen opnieuw moeten worden ingediend als nieuwe activiteit, in de nieuwe portal.

Uitnodigingen voor Engelstalige trainingswebinars zullen naar actieve MDF-gebruikers worden gestuurd, en deze zullen ook worden opgenomen om later te kunnen bekijken.

Gelieve uw open activiteiten/claims te controleren en zoveel mogelijk te sluiten in de huidige portal, voor het einde van de dag op 24 juli 2020.

Huidige Promo’s

Promo-update: Succes met OSBiz SSP Reinstatement Offer

In maart 2020 hebben we de OSBiz SSP Reinstatement Promotion gelanceerd, die op 30 september afloopt, en met de release van OSBIz v3 is het nu een goed moment om te profiteren van deze promo.

Breng nu de verlopen OpenScape Business systemen terug onder Software Support met onze speciale promotie die 68% korting geeft op de prijs van de reinstatement licentie.

U, onze partners, zien de waarde van deze promo. Eén partner zag alleen al in mei een 94% verhoging in de verkochte reistatement licenties!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale Unify CAM, of klik hier.

Get Current: Software Support – GetCurrent zal u helpen met upsell aan bestaande Enterprise klanten. Met GetCurrent krijgt u nu de Software Upgrade License voor uw Large Enterprise installed Base tegen een zeer concurrerende prijs bij afname van Software Support (SSP) voor minimaal 3 contract jaren. Software Support geeft u alle voordelen van Support en Upgrade Licenties gedurende de 3 jaar contractstermijn.

OpenScape Business Software Support Reinstatement Promotion 2020 – geldig tot 30 september 2020, dit aanbod is beschikbaar voor al onze geaccrediteerde Reseller Partners. Unify biedt 68%* korting op de standaard partneraankoopprijs van de reinstatement licenties voor OS Business.
L30250-U622-B691 – OpenScape Business Renewal Reinstatement per Gebruiker, inclusief 1 jaar Software Support (SSP).

NIEUW Distributeur FutureREADY Devices Promo – Bescherming van investeringen en ondersteuning van het klanttraject van TDM naar IP

  • L30250-F600-C434 (CP100) & L30250-F600-C435 (CP200T) – Promo-korting = 20%.
  • L30250-F600-C433 (CP600E) – Promo-korting = 40%.

Lees meer