Unify Partner Nieuwsbrief

Januari  2020

Gelukkig Nieuwjaar! We hopen dat u wat vrije tijd heeft kunnen nemen en klaar bent voor 2020. Op een nieuw jaar van hard werken, goede bedrijfsresultaten en elkaar ondersteunen.

Marketing Updates

Blogs

Start het nieuwe jaar op Circuit – sluit u aan bij onze Circuit communities.

De beste manier om Circuit te verkopen is om de waarde ervan voor uzelf te ervaren; als u nog geen Circuit-account heeft, meldt u zich dan hier aan.

Er zijn veel verschillende Circuit communities – als u al een Circuit gebruiker bent, kunt u een groep hebben met uw bedrijf en uw relevante Unify/Atos-contacten, u kunt privégesprekken voeren met een enkele persoon of u kunt deel uitmaken van een grotere groep.

Als u dat nog niet hebt gedaan, meldt u zich dan aan voor onze belangrijkste partner communities, waar we al het laatste nieuws, productinformatie en case studies delen en regelmatig webinars organiseren.

  • Partner SalesConnecteen forum waar de laatste verkoopinformatie, content en tools worden gedeeld om u te helpen ons portfolio effectiever te verkopen. Lees meer en sluit u hier aan bij deze community.
  • Marketing Hub – een forum voor marketingkwesties en -vragen, met business nieuws en marketing middelen. Vraag hier toegang aan.
  • TechConnect – een forum dat een technische dialoog aangaat en best practices deelt en met directe toegang tot de materiedeskundigen. Leer meer en sluit u hier aan bij deze community.

Product Updates

OpenScape Desk Phone CP Family voegt TDM-opties toe

De OpenScape Desk Phone CP TDM apparaten zetten het succesverhaal van de OpenScape Desk Phone CP-familie voort. Klanten kunnen nu gebruik maken van een gemeenschappelijke telefoon designtaal voor zowel IP- als TDM-modellen. Het ontwerp en de interface van de nieuwe CP200T en CP400T zijn bijna identiek aan hun IP-equivalenten, met inbegrip van KM400 ondersteuning voor de CP400T key module.

  • OpenScape Desk Phone CP200T: Functie rijk instapmodel met superieure audiokwaliteit. Ideaal voor basis gebruikers die CTI-ondersteuning nodig hebben.
  • OpenScape Desk Phone CP400T: Met een groot scherm en talrijke programmeerbare toetsen is het hét standaard toestel voor kantoor- en teamomgevingen.

OpenScape Business V3

OpenScape Business

OpenScape Business is onze bekroonde all-in-one oplossing voor Telefonie en UC. Versie 3 is momenteel in een testfase met een aantal van onze partners.

De nieuwe update zal OpenScape Business toekomstbestendig maken, met een nieuw moederbord dat het systeem voorbereidt op verdere behoeften, innovaties en veiligheidseisen. De vervanging van het moederbord is een soepel migratieproces zonder de noodzaak om hardware en telefoons te vervangen, waardoor de investering van de klant wordt beschermd. De installatie en configuratie zal worden vereenvoudigd en de nieuwe versie zal snellere CPU-prestaties en een langere levensduur bieden. Lees meer.

OpenScape Enterprise Solution Versie 10 is nu beschikbaar

Met OpenScape Enterprise Solution V10 die nu algemeen beschikbaar is, kunt u uw klanten extra mogelijkheden bieden. De nieuwe versie, die sinds 20 december 2019 beschikbaar is, biedt verbeterde betrouwbaarheid en veiligheid, een aantal gebruiksverbeteringen zoals UC-clientondersteuning voor macOS en Linux via WebRTC, verbeterde chat met ondersteuning van bijlagen en een focus op toegankelijkheid met toetsenbordnavigatie om de productiviteit en operationele efficiëntie te verhogen.

Voor meer details, lees meer op onze partner portal.

OpenScape Contact Center V10R1 nu voor verkoop beschikbaar

VerintMeer resultaatgerichte verbeteringen betekenen bedrijfsprestatie verbeteringen voor OpenScape Contact Center klanten – upgrade uw klanten vandaag nog!

Log in op de Partner Portal voor documentatie hierover – verkoopinformatie, een value-presentatie en product documentatie.   Lees meer op onze partner portal..

Nieuwste Circuit Sprint

En opeens is het 2020 – weer een jaar voorbij gevlogen. Vorig jaar heeft Circuit zich ontwikkeld en is het enorm gegroeid; nieuwe whiteboardfuncties maakten het mogelijk om samen te tekenen tijdens gesprekken, nieuwe taalondersteuning voor het Nederlands en Portugees bracht Circuit naar nieuwe gebruikers en PDF’s werden leesbaar in Circuit, waarmee tijd werd bespaard bij het downloaden en reviewen van bestanden. Om de gebruikerservaring nog makkelijker (en leuker) te maken, werden 14 nieuwe ringtones, snooze-account en het tonen van gesprekken in aparte vensters toegevoegd.

Onze blog van eind 2019 vat alle verbeteringen die in de loop van het jaar zijn aangebracht, en meer, samen – lees het hier.

De teamvergadering ervaring – 10 subtiele manieren waarop ‘virtueel’ beter is dan er persoonlijk bij te zijn.

Video ConferencingRecente studies uit de hele wereld tonen aan dat ongeveer de helft van alle organisaties nog steeds nog niet heeft gekozen voor flexibel en op afstand werken of met virtuele, geografisch verspreide teams werkt. Soms is daar een goede reden voor – bepaalde soorten banen zijn duidelijk niet geschikt om ‘overal’ te werken. Maar veel organisaties zijn nog steeds van mening dat mensen op een kantoorlocatie moeten worden gehuisvest, en aanwezig en zichtbaar moeten zijn.

Onze Digital Workplace en Team Collaboration expert, Ross Sedgewick, behandelt 10 subtiele manieren waarop ‘virtueel’ beter is dan persoonlijk aanwezig zijn bij die bijeenkomst – read lees het volledige blog hier.

Events

Global Business Partner Update

Op 26 november kwamen Robert Vassoyan, Simon Skellon en Luiz Domingos samen om u te informeren over productverbeteringen, een go-to-market update en de UCC bedrijfsstrategie en -richting. Als u deze sessie heeft gemist, is de opname nu beschikbaar op de partner portal voor u om terug te gaan en te luisteren. De opname vindt u hier.


Success Stories

De nieuwe communicatiesysteem oplossing voor bejaarden- en verzorgingstehuis EMS Les Vergers

EMS Les Vergers is een recentelijk geopend bejaarden- en verzorgingstehuis in de gemeente Aproz bij Nendaz, Zwitserland. Het biedt senioren een modern bejaardentehuis met uitgebreide, betrouwbare medische en sociale dienstverlening, allemaal afgestemd op hun behoeften. Daarom moet het communicatiesysteem net zo betrouwbaar en uitgebreid zijn.

Ontdek in onze case study hoe we hen een toekomstbestendige, schaalbare oplossing hebben geboden die bestaande oplossingen (analoge verbindingen) combineert met nieuwe mogelijkheden (SIP-telefonie).