Hoewel organisaties kritieke gebeurtenissen niet kunnen voorkomen, kunnen ze wel proactieve stappen ondernemen om hun impact te verminderen. Het opbouwen van Business Resilience is een sleutelfactor in het succes van elke organisatie. Paraatheid en reactievermogen op kritieke gebeurtenissen zijn cruciaal om risico’s te beperken en business continuity te waarborgen.

BMaar om dit te doen, moet u er eerst voor zorgen dat uw dagelijkse activiteiten efficiƫnt zijn.

Unify biedt u een gratis Critical Event Management (CEM) Discovery Consultatie van 2 uur om de belangrijkste aspecten van uw business resilience te beoordelen.

Uw CEM Discovery Consultatie

Wat kan u verwachten van een CEM Discovery Consultatie?

Maturity Level Assessment

Hoe matuur is uw Critical Event Management-strategie vandaag? En hoe kan het worden geoptimaliseerd?

Operational Efficiency Guidance

Identificeer zwakke punten en knelpunten en leer hoe u uw activiteiten verder kunt stroomlijnen en de algehele efficiƫntie kunt verbeteren.

Best In Class Approach

Unify integreert de Everbridge-aanpak in een CEM Discovery Assessment, dat een analyse omvat van hoe communicatie en samenwerking passen in de CEM-strategie van een organisatie.

Expert Recommendations

Ontvang deskundige aanbevelingen over optimalisatie en transformatie om ervoor te zorgen dat u op de goede weg naar succes bent.

Waarom Unify?

De samenwerking van Unify met Everbridge combineert de mogelijkheden van Everbridge in Critical Event Management met de expertise en middelen van Unify om klantomgevingen te beheren en te exploiteren. Samen combineren Unify en Everbridge expertise, technologie en wereldwijde middelen van wereldklasse om uw business resilience strategie te versterken en de impact van kritieke gebeurtenissen te beperken, met name die welke van invloed zijn op de digitale omgevingen van moderne organisaties. Wij stellen organisaties in staat om de volledige levenscyclus van kritieke gebeurtenissen zoals cyberaanvallen, grote storingen of verstoringen te beheren.

Registreer nu voor uw CEM Discovery Consultatie